Mind technológiailag mind pedig antisztatikus (ESD) szempontból teljesen felszerelt telephelyünkön az alábbi szolgáltatásainkat tudjuk nyújtani:
GSM adatátvitelre alapuló technikát és technológiát alkalmazó eszközök diagnosztizálása és javítása: GSM / DCS / UMTS / LTE.
Digitális és analóg televíziók, valamint ezekkel kapcsol atos adás- és vételtechnikai készülékek analizálása, javítása. Különböző kijelző típusok meghajtó elektronikájának tesztelése és javítása.
A fent sorolt egységeken kívül bármilyen digitális részegységek, – vezérlések elemzését, hibafeltárását és javítását is vállaljuk.
Rövid időintervallummal vállaljuk sorozat hibás SMD átmunkálásra váró (REWORK) PCB-k javítását. A termékek minőségének megtartása érdekében professzionális eszközöket alkalmazunk mind a kézi, mind a gépi eljárásokhoz.
BGA-k, mikroBGA-k és más korszerű tokozású alkatrészek ki- és beforrasztásához külön erre a célra kifejlesztett infravörös (IR) rework állomást használunk.
A számítógéppel vezérelt és mindenegyes forrasztás külön-külön dokumentáló állomásunk, 100% -osan támogatja az ólommentes (LEAD FREE) technológiát.
A folyamatot külön vizualizáló kamerával ellenőrizzük.
A tökéletes beültetésről a precíziós prizmás helyező (beültető) kamerarendszer gondoskodik mellyel század pontosan illeszthető az alkatrész a helyére.
Továbbá vállaljuk még a gyártás, javítás során keletkezett mechanikusan sérült PAD-ek és vezetősávok szakszerű javítását, újraragasztását.

Karbantartási és folyamattámogatási szolgáltatásaink:

Ismeretesek előttünk a különféle gyártástechnológiai és folyamatirányítási eljárások melyek elengedhetetlen a gyors és pontos hibavisszajelzés érdekében, illetve folyamatjavító segítséget tudunk nyújtani költséghatékonyan a gyártási hibaszázalék (MFR) javulása érdekében.
SMD beültető gépek, forrasztókemencék, teszterek telepítése és karbantartása.
A folyamat, illetve a termelés növelése érdekében vállalunk egyszerűbb panelek minőségi beültetését és tesztelését.
BGA újra gömbözés.

Kis- és nagy mennyiségű elektronikai/mechanikai átmunkálás, akár a megbízó telephelyén rövid határidővel. Szükség esetén 24 órán belül meg tudjuk kezdeni a munkát.