A Synetron Kft. különböző termékek javításával, gyártásával foglalkozik. Célunk, hogy tevékenységünkkel biztosítsuk termékeink és szolgáltatásaink egyenletes minőségét és megfeleljünk a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek.
Ennek érdekében minden munkatársunk elkötelezi magát, arra hogy a legjobb tudását nyújtva minden tőle telhetőt megtesz megbízóink minőségi elvárásainak.
Szolgáltatásunkat jó minőségű anyagok felhasználásával, a műszaki célszerűség és a megbízható használatra való alkalmasság figyelembevételével, korszerű megoldásokat alkalmazva nyújtjuk.
A minőségirányítás kiemelt feladata és felelőssége cégünk vezetésének és minden munkatársunknak. Ezért felelős mindenki a saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon vevőink, üzleti partnereink elégedettségéhez. Dokumentációs rendszerünket folyamatosan fejlesztjük cégünk fejlődését és a követelmények változását követve. Lehetőséget biztosítunk a munkatársainknak a cég fejlesztésében való részvételre, és folyamatosan vizsgáljuk megelégedettségüket.
Fő jellemzőnk a vevő centrikusság. Mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megfeleljünk a vevői igényeknek maradéktalanul.
A megrendelői illetve vevői elvárásoknak megfelelően fejlesztjük technológiánkat, működési rendszerünket. Folyamatosan képezzük alkalmazottainkat az új követelményeknek megfelelően
A rendezett és tiszta munkakörnyezetet folyamatosan ellenőrizzük, és a környezeti értékek védelme mellett elkötelezzük magunkat.
A Synetron Elektronikai Szolgáltató Kft. szolgáltatásaival hírnevet, megbecsülést és megérdemelt eredményt kíván elérni.