Cégünkről

„ Hogy kicsik vagyunk bár, de felnőttünk a feladathoz, hogy Megbízható, Pontos, Precíz és Olcsó munkát tudjunk biztosítani leendő megbízóink részére, ami mindkét fél megelégedésére szolgál majd ”

Társaságunk alkalmazkodva országunk jelenlegi társadalmi, gazdasági viszonyaihoz és az elektronika rohamos fejlődését is figyelembe véve, folyamatosan formálja tevékenységi körét és törekszik teljesebb körű szolgáltatás nyújtására. Nagyon körültekintően kiválasztott és folyamatosan továbbképzett alkalmazottaink következetesen és rendkívül megbízhatóan törekednek arra, hogy a megbízók érdekeit tartsák szem előtt, ugyanakkor határozottan, ellenőrizhető módon, azok legnagyobb megelégedésére végezzék munkájukat. A környezetet kevésbé szennyező, korszerű technikai és technológiai alkalmazásokat használunk, ezért a társaság vezetése időről-időre gondoskodik az ehhez szükséges feltételek megújításáról.

A beszállítóink megválasztásánál előnyben részesítjük az ISO 9001 és az ISO 14001 számú szabványok szerint tanúsított cégeket. Az eddigi tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy társaságunk fejlődőképes a munkavégzés minőségében, a foglalkoztatottak szakképzésében és a gyakorlati tapasztalatok terén is.

Így kijelenthetjük, hogy versenyképesek és naprakészek vagyunk az elektronikai termékek javítását tekintve!

Bár mi „MÉG” nem vagyunk nemzetközi kiterjedésű nagyvállalat – ettől függetlenül az ország bármely pontján fel tudunk állni a legmagasabb igényeknek megfelelően –társaságunk „MÉG” nem rendelkezik milliárdos alaptőkével, ellenben őszinteséggel és óriási munka kedvel megáldott, minőségi munkát adó jól képzett társaságunk van.Könnyen és rugalmasan tudunk alkalmazkodni, akár a megbízók egyedi igényeinek kielégítése, akár a szolgáltatási díjak megállapítása tekintetében.Említett előnyöket kihasználva és ezekre alapozva próbálunk minél több leendő partnert meggyőzni, amennyiben társaságunk mellett dönt cserébe: - megbízható, - gyors, - minőségi szolgáltatást kap.

A fenti cél érdekében elhivatottan és üzleti alapon tevékenykedünk.

Megosztás a facebookon